EHBO kamer en kantine

Het ministerie van onderwijs heeft allerlei verplichtingen ingesteld waaraan scholen moeten voldoen. Zo moet men verschillende schooluniformen dragen, gegevens digitaal opsturen, sportmaterialen hebben en ook een EHBO kamer en een kantine. Het is ook goed om te weten dat er drie soorten scholen zijn namelijk: moslim, privé en christelijk. De moslimscholen worden gsteund door de staat. Christelijke scholen moeten hun eigen broek ophouden. Leraren krijgen geen salaris en betalen vaak schoolbenodigdheden. Wij hielpen deze school met beide ruimtes.

Oplevering kantine

 

 

 

 

Sponsor een student

De trainers van de voetbalclub selecteren spelers op hun voetbalkwaliteiten, doorzettingsvermogen en wil om te slagen. Het is hun doel om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. 

Momenteel studeert één van de oud-spelers aan de universiteit. Zonder de maandelijks ondersteuning van een aantal sponsoren was dit niet mogelijk geweest. Voor een klein bedrag per maand maakt u een droom waar! Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe toiletten voor kinderen en leraren

AK dankt alle sponsoren voor de nieuwe toiletgroep voor een basisschool van 100 kinderen en hun leraren. De kinderen op de foto waren één van de sponsoren en hebben een plakette onthuld als herinnering. Geweldig bedankt namens de school!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe ballen

De voetbalclub geven we jaarlijks. Doordat de ballen zeer intensief worden gebruikt meten ze veel vaker dan in Nederland worden vervangen. Het is erg oeilijk om een goede bal te vinden. De meeste ballen zijn kwalitatief slecht. Verder kun je ze alleen in grote hoeveelheden kopen bij een groothandel. Garantie op een bal wordt er niet gegeven. We kiezen er voor om gasten te vragen om enkele Nederlandse ballen mee te nemen. Dit alternatief bevalt op ons tot op heden het beste. 

Video

Deel deze pagina